perjantai 8. joulukuuta 2023

8. Heitä hyvästi niskajumeille

Kaupallinen yhteistyö: JVT Wellness

Haluaisitko löytää yksinkertaisen mutta tehokkaan tavan, joka voi ratkaista niskajumisi? Mikäli kärsit niskan alueen kireyksistä sekä mahdollisesti päänsäryistä, tästä blogipostauksesta voi löytyä ratkaisu, jonka avulla heität hyvästi jomottavalla niskalle ja epämukaville päänsäryille.


Viisitoistavuotisen hierojaurani aikana olen huomannut kuinka suurin osa asiakkaista hakeutuu – varsinkin ensimmäisellä kerralla – hierontaan juuri niska-hartiaseudun ongelmien takia. Toisaalta en yhtään ihmettele tätä, sillä nykypäivänä vietämme kovin passiivista elämää ja valtaosa työelämästä tapahtuu mm. päätteen äärellä istuen, mikä voi omalta osaltaan aiheuttaa ongelmia kehoomme. Vaikka itsekin työskentelen liikunta-alalla, niin yllättävän paljon aikaa kuluu myös itselläni päätteen ääressä työskennellessä, mikä jättää omat tuntemukset kehoon.

Oletko sinä valmis sanomaan hyvästi epämukaville tuntemuksille niskan alueella ja jättämään päätä kivistävät päänsäryt historiaan? Siinä tapauksessa ratkaisu voi löytyä JVT Wellnessin Atlas-tuotteista, joiden avulla jokaisella on mahdollisuus hoitaa niskaansa kotioloissa.



Mistä on kyse?

Atlas Touch ja Atlas Care ovat molemmat fysioterapeuttien suosittelemia niskahierontavälineitä, jotka on suunniteltu helpottamaan niskan- ja kallonpohjan kireyksiä.

Tuotteen vaikutus perustuu venytyksen ansiosta parantuneeseen lihasten verenkiertoon sekä aineenvaihduntaan, minkä seurauksena hapen kuljetus lihaksiin tehostuu ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu.

Omalta osaltani teen tuttavuutta päänsärkyjen kanssa todella harvoin, tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö jumeja niska-hartiaseudulla ole (aikamoista perunapeltoa on aina välillä tarjolla...). Kallonpohjaa olen aina tykännyt käsitellä itsekin, mutta loputon peukaloilla nyhrääminen ei aina ole se optimaalisin ratkaisu. Tämän takia olinkin iloisesti yllättänyt päästessäsi testaamaan JVT Wellnessin tuotteita.

 


Omat kokemukset

Tiedätkö sen "makean kipeän" tunteen, joka syntyy kun hierojasi löytää kehostasi kireän kohdan, jonka käsittely tuntuu selvästi, mutta samalla kuitenkin pidät siitä fiiliksestä, vaikka tuntemukset olisivat voimakkaitakin. Tämä on juuri sitä "makean kipeää"-tuntemusta, jota itse olen aina kokenut juuri kallonpohjaani käsiteltäessä. Ja juuri tätä Touch ja Care tarjoavat.

Lähdin alkuun testaamaan tuotteista pienempikokoista Atlas Touchia, jota suositellaan heille, joiden lihakset ovat erityisen kireällä. Käsittelyaika on lyhyt: 1-2 minuuttia on jo riittävä.

Löydettyäni oikean paikan tunsin kuinka se tuttu makean kipeä fiilis lähti löytymään. Tykkäsin siitä, että vaikka tuntemuksia tuli, ne pysyivät kuitenkin juuri sillä sopivalla tasolla, jota pystyy rennosti kuuntelemaan ja nauttimaan tuntemuksista.


Atlas Care on näistä kahdesta tuotteesta se isompi kokoinen, ja täytyy myöntää, että ajattelin kuvia katsoessani tuotteen olevan vielä isompi kokoinen. Todellisuudessa Atlas Carella on korkeutta noin 7 cm (Touch 4,5cm), joten ei kannata säikähtää pelkkiä kuvia katsomalla, että kyseessä olisi jokin jättiläinen.

Ensimmäisellä kerralla huomasin, että isompi kokoisen Atlas Caren kanssa joutui hakemaan aavistuksen enemmän sopivaa kohtaa, jotta tuotteen sai tukevasti asettumaan lattialle. Mutta seuraavilla kerroilla tuote asettui jo automaattisesti tukevaan asentoon eikä ns. keikkaavaa fiilistä enää tullut.

Caren luomat tuntemukset olivat Touchiin verrattuna hieman tunnokkaampia, mutta edelleen pysyttiin siinä sopivissa rajoissa, jolloin rentoutuminen oli myös mahdollista. On kuitenkin hyvä huomioida, että mm. lihasten kireydet vaikuttavat tuntemuksiin. Mikäli lihakset ovat todella kireitä, voi paine alkuun tuntua huomattavasti enemmän.


Annoin myös muutamien ystävien kokeilla tuotteita, ja jokaiselta tuli positiivinen vastaanotto tuotteille. Eräs ystäväni totesi, että jo tuo yksi kokeilukerta antoi lähtöpassit nurkan takana hiipivälle alustavalle päänsärylle. Aika mahtavaa, eikö vain!


Esittelyssä JVT Wellness

JVT Wellnessin taustalla on raumalainen yrittäjä, Joonas, joka on lapsuudesta saakka kärsinyt migreenistä sekä päänsäryistä. Pari vuotta sitten ollessaan luottohierojansa luona, Joonas alkoi miettiä, voisiko terapeuttien kädenjälkeä mitenkään matkia tuotteella.

Myöhemmin Joonas suunnitteli hierojan kanssa käydyn keskustelun pohjalta ensimmäisen version tulevasta niskahierontavälineestä. Tästä meni vain viikko, kun Joonaksella oli valmis ja toimiva tuote, joka voisi pelastaa monen päänsäryistä ja niskajumeista kärsivän arjen. Näin Atlas Care ja Touch tuotteet saivat alkunsa.

 

Miksi valita Atlas Care ja Touch?


- helppo käyttää
- pieni kokoinen, minkä takia näppärä kuljettaa myös mukana
- luonnollinen hoitokeino
- suomalainen

 

Olisiko tässä juuri se täydellinen paketti lähimmäisellesi pukinkonttiin tai ehkäpä pieni joululahja omalle hyvinvoinnillesi? 


PS: Hyödynnä 10% alennus liittymällä JVT Wellnessin sähköpostilistalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

4 hyöytyä yhdellä liikkeellä

Haluatko.... - vahvistaa keskivartaloa - parantaa olkapään stabiliteettiä - parantaa rintarangan liikkuvuutta - haastaa kehonhallintaa vain ...