Tilasin viime kuussa Mandragora-nettikaupasta kokeiluun luomulaatuista minttukaakaota, jonka innoittamana päätin kokeilla miten jauhe toimisi chiavanukkaassa. Ja toimihan se :)
Mittaa kauramaito,
kaakaojauhe ja vanilja astiaan. Sekoita kunnes kaakao on liuennut kauramaitoon.
Lisää chiansiemenet ja sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä hetken aikaa, ja
sekoita uudestaan. Toista pari kertaa ja laita vanukas lopulta tekeytymään
jääkaappiin. Sekoita tarvittaessa, jottei vanukkaaseen jää paakkuja.
Ohjeessa käytetty Becks Cocoa Before Nine-minttukaakaojauhetta. Voit käyttää reseptiin myös omaa lempi kaakaojauhettasi tai tehdä raakakaakaojauheesta ja maustaa vanukkaan minttuöljyllä ja stevialla.
Herkullisia hetkiä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti