perjantai 16. joulukuuta 2016

16. Luukku - Vadelmatäytteiset konvehdit

Tänään päästään nauttimaan itsetehdyistä raakasuklaakonvehdeista. Reseptin määrästä tulee n. 8 isompaa konvehtia. Halutessasi voit tehdä kaksinkertaiset annokset.

Täyte

80-100 g vadelmia
1 rkl chiansiemeniä
1 rkl kookosöljyä
3 rkl cashewtahnaa
1 rkl riisisiirappia

Suklaa

1 dl raakasuklaamassaa pieninä paloina
0,8 dl kaakaovoita

Lisäksi

muotteja

Valmista ensin täyte keittämällä vadelmia pari minuuttia pienessä määrässä vettä.
Lisää joukkoon chiansiemenet, kookosöljy, cashewtahna ja riisisiirappi. Sekoita hyvin.
Anna täytteen tekeytyä hieman aikaa ja sekoita uudestaan.
Halutessasi voit siloittaa täytteen sauvasekoittimen avulla.

Valmista seuraavaksi suklaa.
Laita kaakaomassa- ja voi astiaan, ja sulata ne vesihauteessa.

Kaada sulanutta suklaata muotteihin siten, että muotin reunoille jää ohut suklaakerros.
Tarvittaessa laita muotti hetkeksi pakkaseen.
Tee toinen ja kolmas kerros samalla tavalla, kunnes olet saanut riittävän paksun kerroksen suklaata.

Lisää seuraavaksi hieman täytettä muotteihin ja kaada päälle suklaamassa.

Laita hetkeksi kylmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Joulua

Nyt on aika hengähtää, nauttia joulun tunnelmasta ja viettää hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa. Jätä kiire taakse ja suo itsellesi lepoa ja ...