Tänään päästään nauttimaan itsetehdyistä raakasuklaakonvehdeista. Reseptin määrästä tulee n. 8 isompaa konvehtia. Halutessasi voit tehdä kaksinkertaiset annokset.
Täyte
80-100 g vadelmia
1 rkl chiansiemeniä
1 rkl kookosöljyä
3 rkl cashewtahnaa
1 rkl riisisiirappia
Suklaa
1 dl raakasuklaamassaa pieninä paloina
0,8 dl kaakaovoita
Lisäksi
muotteja
Valmista ensin täyte keittämällä vadelmia pari minuuttia pienessä määrässä vettä.
Lisää joukkoon chiansiemenet, kookosöljy, cashewtahna ja riisisiirappi. Sekoita hyvin.
Anna täytteen tekeytyä hieman aikaa ja sekoita uudestaan.
Halutessasi voit siloittaa täytteen sauvasekoittimen avulla.
Valmista seuraavaksi suklaa.
Laita kaakaomassa- ja voi astiaan, ja sulata ne vesihauteessa.
Kaada sulanutta suklaata muotteihin siten, että muotin reunoille jää ohut suklaakerros.
Tarvittaessa laita muotti hetkeksi pakkaseen.
Tee toinen ja kolmas kerros samalla tavalla, kunnes olet saanut riittävän paksun kerroksen suklaata.
Lisää seuraavaksi hieman täytettä muotteihin ja kaada päälle suklaamassa.
Laita hetkeksi kylmään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvää Joulua
Nyt on aika hengähtää, nauttia joulun tunnelmasta ja viettää hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa. Jätä kiire taakse ja suo itsellesi lepoa ja ...
-
Nelikulmainen lannelihas (Quadratus Lumborum) on yksi niistä lihaksista, jotka usein aiheuttavat kipuja selänalueelle. Itsellänikin on aina...
-
Osa työssäkäyvistä suomalaisista tekee vuorotyötä, joka tuo omat haasteensa arkeen, omaan hyvinvointiin kuin myös liikkumiseen. Vuorotyön on...
-
Nappaa kuminauha mukaan ja käytä pieni hetki alakropan avaamiseen. Kuminauha tuo oman mukavan lisän venyttelyyn: joissakin liikkeissä kumina...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti