perjantai 23. joulukuuta 2022

Hyvän olon joulukalenteri // 23. Ota itsellesi hetki aikaa

 Niin siinä vain on taas käynyt, että joulu on huomenna. Tuntuu aina niin hurjalta miten nopeasti aika aina vierii. Täällä jouluvalmistelut ovat olleet suhteellisen maltillisia, mutta onhan sitä touhua aina jonkin verran.

Tänään kannustakin sinua ottamaan hetken aikaa itsellesi ja joko lukemaan tai kuuntelemaan jotain kirjaa. Äänikirjojen yleistyessä olen itsekin viime vuosina kuunnellut yhden jos toisenkin kirjan äänikirjana. Useimmiten kirjoja tulee kuunneltua bussissa istuessa, mutta myös aina iltaisin ennen nukkumaan menoa. Toki jälkimmäisessä on se ”vaara”, että kuuntelija vetelee pian sikeitä eikä kirjan tapahtumat ole kovin hyvin muistissa.. :D

Tänä vuonna en ostanut perinteistä joulukalenteria, mutta olen tänäkin vuonna päässyt nauttimaan joulukalenterin luukkujen avaamisesta kuuntelemalla BookBeatissa ilmestyvää Sankt Annan joulu-kirjaa, josta avautuu joka päivä uusi luukku eli luku kuunneltavaksi.


Mutta haasteeni sinulle tänään on ottaa itsellesi hetki aikaa kirjan parissa: ota mieluinen kirja ja lue hetken aikaa rauhoittuaksesi ennen nukkumaan menoa tai jos kaipaat pientä hengähdyshetkeä joulusiivouksen- tai leivonnan parissa. Tai vaihtoehtoisesti valitse mieluinen äänikirja ja uppoudu sen pariin.


Jos haluat tutustua äänikirjojen maailmaan, pääset kokeilemaan BookBeatin tarjontaa jopa 60 päivän ajaksi ja ilman maksuja. 🤩  Hyödynnä kokeilujakso.  


Tässä muutamia omia poimintoja BookBeatin kirjoista


Kirja, joka sai täydet viisi tähteä: Enkelipuu – Lucinda RileyKirja true-crimen ystäville: Mindhunter, osa 1. – John Douglas


Kirja, joka jäi kesken, mutta kuuntelin myöhemmin loppuun ja tykkäsin:  Kirsikoita ja joulun taikaa – Milly Johnson


Kirja, joka tempaa paremmin mukaansa kuin kirjan elokuvaversio: Suon villi laulu – Delia Owens


Kirja elämänmuutoksen onnistumiseen: Onnistunut muutos:  Harri Virolainen, Ilkka Virolainen


2 x kirja jouluhömppää kaipaavalle: Jouludeitti x 12 – Jenny Bayliss
24 pientä ihmettä – Jenny Fagerlund


Kirja, jota kuuntelen tällä hetkellä: Miksei kukaan ole kertonut minulle tätä aiemmin? – Julie Smith

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2023 suosituin liikkuvuushaaste

Miten siellä sujuu viime vuoden suosituin liikkuvuushaaste?