sunnuntai 18. joulukuuta 2016

18. Luukku - Kirjasuositus


Sain loppuviikosta käsiini tilaamani uuden kirjan - Virpi Mikkosen ja Riikka Kantinkosken kirjoittaman Joulukirjan. Virpi Mikkonen on aikaisemmin julkaissut kirjat Kiitos hyvää, Kiitos hyvää pikaruokaa sekä Hyvän olon jäätelökirjan. Jokaiselle kirjalle on ominaista, että reseptit on kehitelty ilman valkoista sokeria ja gluteenia. Sama teema jatkuu myös uusimmassa Joulukirjassa, joka sisältää paljon reseptejä joulun ajan terveellisempään herkutteluun. Reseptien lisäksi kirjasta löytyy myös DIY-ohjeita, eli ohjeita, joiden avulla voit itse valmistaa esim. saippuaa tai kuorinta-ainetta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kansainvälinen suklaapäivä

 Tiesitkö, että tänään vietetään kansainvälistä suklaapäivää? Tämän herkullisen päivän kunniaksi ajattelin jakaa muutamia vanhoja reseptejä....