lauantai 23. joulukuuta 2017

23. luukku - Piparminttusuklaa


Täyte
1 dl kookoshiutaleita
2 tl taatelisiirappia
3 tippaa piparminttuöljyä
0.5 dl sulaa kookosöljyä

Raakasuklaa
N. 120 g raakasuklaata (katso resepti esim. täältä, mutta jätä muut mausteet paitsi suola pois)



1. Sulata kookosöljy.
2. Valmista raakasuklaa ohjeen mukaan.
3. Kaada pieniin muotteihin sulaa suklaata sen verran, että pohja peittyy reilusti ja saat suklaata myös reunoille. Laita hetkeksi pakkaseen.
3. Valmista seuraavaksi täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta.
4. Kun suklaa on jähmettynyt, ota vuoat pakkasesta, ja lisää jokaiseen hieman täytettä. Täytettä ei kannata laittaa kovin paljoa, jotta saat verhoiltua koko komeuden suklaalla.
5. Kaada suklaata vuokiin sen verran, että se täyttää sopivasti koko vuoan.
6. Anna kohmettua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Joulua

Nyt on aika hengähtää, nauttia joulun tunnelmasta ja viettää hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa. Jätä kiire taakse ja suo itsellesi lepoa ja ...