lauantai 23. joulukuuta 2017
23. luukku - Piparminttusuklaa
Täyte
1 dl kookoshiutaleita
2 tl taatelisiirappia
3 tippaa piparminttuöljyä
0.5 dl sulaa kookosöljyä
Raakasuklaa
N. 120 g raakasuklaata (katso resepti esim. täältä, mutta jätä muut mausteet paitsi suola pois)
1. Sulata kookosöljy.
2. Valmista raakasuklaa ohjeen mukaan.
3. Kaada pieniin muotteihin sulaa suklaata sen verran, että pohja peittyy reilusti ja saat suklaata myös reunoille. Laita hetkeksi pakkaseen.
3. Valmista seuraavaksi täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta.
4. Kun suklaa on jähmettynyt, ota vuoat pakkasesta, ja lisää jokaiseen hieman täytettä. Täytettä ei kannata laittaa kovin paljoa, jotta saat verhoiltua koko komeuden suklaalla.
5. Kaada suklaata vuokiin sen verran, että se täyttää sopivasti koko vuoan.
6. Anna kohmettua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Syyskuun liike: Alaspäin katsova koira combo
Oletko valmis nappaamaan syyskuussa alkulämmittelyysi uuden liikkeen? Esittelen seuraavaksi syyskuun liikkeen – Alaspäin katsova koira-comb...
-
Nelikulmainen lannelihas (Quadratus Lumborum) on yksi niistä lihaksista, jotka usein aiheuttavat kipuja selänalueelle. Itsellänikin on aina...
-
Osa työssäkäyvistä suomalaisista tekee vuorotyötä, joka tuo omat haasteensa arkeen, omaan hyvinvointiin kuin myös liikkumiseen. Vuorotyön on...
-
Jalkapohjan hieronta faskiapallolla on yksi asia, jota pyrin tekemään päivittäin vähintään kerran päivässä. Pallon avulla luotu paine j...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti