lauantai 23. joulukuuta 2017
23. luukku - Piparminttusuklaa
Täyte
1 dl kookoshiutaleita
2 tl taatelisiirappia
3 tippaa piparminttuöljyä
0.5 dl sulaa kookosöljyä
Raakasuklaa
N. 120 g raakasuklaata (katso resepti esim. täältä, mutta jätä muut mausteet paitsi suola pois)
1. Sulata kookosöljy.
2. Valmista raakasuklaa ohjeen mukaan.
3. Kaada pieniin muotteihin sulaa suklaata sen verran, että pohja peittyy reilusti ja saat suklaata myös reunoille. Laita hetkeksi pakkaseen.
3. Valmista seuraavaksi täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutusta.
4. Kun suklaa on jähmettynyt, ota vuoat pakkasesta, ja lisää jokaiseen hieman täytettä. Täytettä ei kannata laittaa kovin paljoa, jotta saat verhoiltua koko komeuden suklaalla.
5. Kaada suklaata vuokiin sen verran, että se täyttää sopivasti koko vuoan.
6. Anna kohmettua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvää Joulua - hengähdä hetkeksi
Rentouttavaa Joulua ✨ Sulje hetkeksi silmäsi, hengitä pitkiä ja rauhallisia hengityksiä ja anna koshin äänen saatella sinut talven satume...
-
Kaupallinen yhteistyö: Fiiliskauppa Olen jo pitkään ollut utelias kokeilemaan paljasjalkakenkiä – erityisesti niiden lupausten vuoksi, jot...
-
Osa työssäkäyvistä suomalaisista tekee vuorotyötä, joka tuo omat haasteensa arkeen, omaan hyvinvointiin kuin myös liikkumiseen. Vuorotyön on...
-
Nappaa kuminauha mukaan ja käytä pieni hetki alakropan avaamiseen. Kuminauha tuo oman mukavan lisän venyttelyyn: joissakin liikkeissä kumina...


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti