Mitäpä joulukalenteri olisi ilman suklaata? Joulukalenterin ensimmäisestä reseptistä paljastuu raakasuklaalla päällystettyjen taateleiden ohje.
Raakasuklaa
2 dl raakakaakaomassaa pieninä paloina
1 dl raakakaakaovoita pieninä paloina
oman maun mukaan makeutusta esim. kookossokeria
ripaus suolaa
vaniljaa
1 dl raakakaakaovoita pieninä paloina
oman maun mukaan makeutusta esim. kookossokeria
ripaus suolaa
vaniljaa
Lisää raakakaakaomassa ja raakakaakaovoi kulhoon, ja sulata vesihauteessa.
Lisää makeutus, suola ja vanilja.
Tarkasta maku.
Suklaa kuorrutetut taatelit
Raakasuklaata sulana
Kivettömiä taateleita
Levitä leivinpaperi lautaselle tai pellin päälle.
Kasta taatelit sulaan raaksuklaaseen ja nosta leivinpaperin päälle - apuna kannattaa käyttää lusikkaa ja haarukkaa.
Anna suklaan kovettua.
Nauti esimeriksi teen tai glögin kera.
Pst. Katso täältä vinkkejä jouluisiin juomiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti