torstai 3. elokuuta 2017

Jumppaa vastuskuminauhan kanssa

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa!
Kesälomat on nyt tältä erää taputeltu ja tällä viikolla ollaan palattu takaisin työn ääreen. Tämähän tarkoittaa sitä, että myös torstai tabata palaa takaisin tällä viikolla. :) Tällä viikolla treeni tehdään vastuskuminauhan kanssa.

Vastuskuminauhat saatetaan helposti yhdistää pelkästään kuntoutusta tukevaan harjoitteluun, mutta se on oivallinen lisä myös mihin tahansa voimaharjoitteluun. Ja mikä parasta, kuminauha ei valtaa suurtakaan pinta-alaa kassista, minkä takia se on helppo ottaa mukaan vaikka mökille tai lomamatkalle. Vastuskuminauhoja on myynnissä eri vahvuisina - kevyestä vastuksesta aina raskaaseen vastukseen. Jos kotoa ei löydy vielä kuminauhaa, niin etsippä seuraavalla salikäynnillä oman salisi kuminauha ja laita liikkeet testiin :)


2 kommenttia:

 1. Vastuskuminauha on oikeasti todella hyvä ja tehokas väline tehostamaan treeniä :) Itsekin olen huomannut sen salillakäydessä, vaikken aluksi osannutkaan sillä oikein mitään tehdä. Nykyisin se avustaa leuanvedossa, kyykyissä ja toimii myös esimerkiksi yläkropan lämmittelyliikkeissä! :)

  http://eemmaot.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastuskuminauha on kyllä erittäin näppärä kaveri monessa suhteessa! Pystyy käyttää niin kehonhuollossa kuin myös sitten itse treenissä :) Ja tuohon alkulämmittelyyn joku kevyt kuminauha on aika kuningas :)

   Poista

20 minuutin ohjattu liikkuvuusharjoitus lantiolle

Jos lantiosi kaipaa avausta näin loppuviikosta, niin laita kokeiluun tämä 20 minuutin ohjattu liikkuvuusharjoitus. Tämän harjoitteen liikkee...