Nämä pannarit syntyivät kokeilumielessä viime viikonloppuna. Kikhernejauho on uusin tuttavuus keittiössä, ja siitä muutamat pannukakut olen paistellut, ja todennut, että jauho toimii ihan kiitettävästi ainakin pannareissa. Kikhernejauhot sisältävät mukavasti myös proteiinia (n. 22g/100g), joten sillä saa pannareihin proteiinia ilman maito- tai eläinperäisituotteita. Jauho sitoo itseensä myös nestettä, minkä takia sillä voi korvata myös halutessaan kananmunan.
1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
1 dl kikhernejauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1- 1½ tl Chai-maustetta
2,5 dl nestettä esim. kauramaitoa tai vettä
2 dl kaurahiutaleita
1 dl kikhernejauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1- 1½ tl Chai-maustetta
2,5 dl nestettä esim. kauramaitoa tai vettä
Kuori banaani ja muussaa se haarukalla.
Lisää kuivat ainekset astiaan.
Sekoita keskenään.
Lisää neste ja sekoita taikina tasaiseksi.
Tarvittaessa käytä esim. sauvasekoitinta saadaksesi taikinan sekoitettua.
Anna turvota hetki.
Lisää kuivat ainekset astiaan.
Sekoita keskenään.
Lisää neste ja sekoita taikina tasaiseksi.
Tarvittaessa käytä esim. sauvasekoitinta saadaksesi taikinan sekoitettua.
Anna turvota hetki.
Paista miedolla lämmöllä pieniä pannareita pannulla joko
kookosöljyssä tai voissa.
Tarjoile marjojen ja pähkinävoin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti