2 dl raakasuklaa massaa (70%)
2 tl tocoa
vaniljaa
ripaus hyvälaatuista suolaa
lempi maapähkinävoitasi
Sekoita joukkoon toco, vanilja ja suola.
Kaada muotteihin hieman sulaa raakasuklaamassaa, pyri saamaan suklaata myös muotin reunoille.
Laita muotit hetkeksi pakkaseen.
Toista käsittely riittävän monta kertaa, jotta saat riittävän vahvan pohjan ja reunat muodostumaan muottiin.
Seuraavaksi lisää haluamasi määrä lempi maapähkinävoitasi muotin keskelle. Itse käytin tässä reseptissä ½-1 tl yhtä kuppia kohden.
Kun olet täyttänyt kupit, kaada suklaata muottiin sen verran, että maapähkinä voi peittyy ja pinnata tulee tasainen.
Anna jähmettyä kylmässä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti