tiistai 30. toukokuuta 2017

Feel Delighted


Hyvien välipalojen löytäminen kaupasta ei aina ole helppoa, varsinkaan jos sattuu katsastamaan mitä kääreen toiselle puolelle on pienillä kirjaimilla kirjoitettu. Monesti välipalapatukatkin sisältävät paljon sellaista, joita siellä ei tarvitsisi olla kuten lisättyä sokeria tai soijaa. Viime vuosina markkinoille on onneksi noussut puhtaampia vaihtoehtoja mm. raakapatukoiden muodossa, mitä itsekin tulee aina välillä ostettua hätävaraksi.

Sain alkuvuodesta yhteydenoton Feel Delighted Finlandilta, joka ilmaisi mielenkiinnon yhteistyöhön. Hetken keskustelun jälkeen totesimme yrityksen uusimman tuotteen Delight Puren istuvan omaan arvomaailmaani, ja näin päädyimme sopimaan yhteistyökuvioista.

Delight Pure on luonnonmukainen energiaa antava välipalapatukka. Patukoissa on käytetty ainoastaan pähkinöitä, hedelmiä sekä mausteita. Tuotteet eivät siis sisällä lisättyä sokeria, soijaa, gluteenia tai laktoosia, joten tuote soveltuu monelle erikoisruokavaliotakin noudattavalle.

Makuina huhtikuussa lanseeratuissa patukoissa on kolme: pähkinä-rusina-merisuola, inkivääri-sitruuna ja kaakao-pähkinä. Oma ehdoton suosikkini on pähkinä-rusina-merisuola, jossa yhtyvät ihanasti rusinoiden ja taateleiden makeus, pähkinöiden rakenne sekä merisuolan tuoma vastapaino makeudelle. Nautin tällaisen patukan keväällä yhden salibandyturnauksen aikana ja mieleen nousi mielikuva Snickersistä. Vielä en ole päässyt testaamaan minkälaisen herkun saisi aikaiseksi, jos kyseisen patukan päällystäisi raakasuklaalla. Veikkaan, ettei tässä kokeilussa voi mennä pieleen ;)

Delight Pure-patukat ovat löytäneet tiensä nyt myös S-ryhmän ruokakauppohin. Nämä herkut löytyivät Hyvinkään Prismasta.

Jos et ole vielä tutustunut, Pure-patukoihin kannattaa klikkailla itsensä Delightin www-sivuille ja hyödyntää 10 % alennus tilauksesta :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota lannesaranan liike haltuun tällä harjoitteella

Moni haaveilee maastavedoista, mutta samalla mielessä voi herätä kysymyksiä: "osaanko tehdä liikkein oikein“ "saanko pidettyä selä...