tiistai 28. maaliskuuta 2017

Reseptivinkkejä arjen kokkailuun

Tykkään ruoanlaitosta ja keittiössä touhuamisesta, mutta aina ajoittain huomaa jumittavansa niissä samoissa ruoissa, joita tulee tehtyä viikosta toiseen lounaalle ja päivälliselle. Välillä sitä saa inspiraation ja kokeilee jotain aivan uutta, mutta valitettavan usein samat vanhat ruokaannokset päätyvät omalle lautaselle - enkä varmasti ole ainoa, joka asian kanssa painii.

Olen jo tovin pohdiskellut tätä ja tänään päätin lähteä toteuttamaan ajatusta: jatkossa aion kerätä parin viikon välein eri ruokablogeista sekä nettisivustoilta reseptejä, joita aion myös itse tulevien viikkoen aikana kokeilla omassa keittiössäni. Parhaassa tapauksessa resepteistä löytyy uusia suosikkeja, jotka jäävät rikastuttamaan omaa "ruokalistaasi" :)SLOW COOKER BUTTERNUT SQUASH AND FARRO CHILI

Talvella ja syksyllä tuli kurpitsasta käytettyä jonkin verran, mutta nyt seuraavan kerran kun kaupassa kurpitsa tulee vastaan aion napata sen mukaani ja kokeilla ylläolevaa reseptiä. Farro on itselleni täysin uusi tuttavuus, mutta ajattelin kokeilla sen tilalla joko ihan riisiä tai hirssiä.

AVOCADO CHICKEN BURGER

Kokeilemisen arvoinen hampparipihvi viikonlopun herkkuhetkiin.

TANGLED THAI CHICKEN SALAD

Kevyttä makua maailmalta.

CHICKPEA CORIANDER BURGERS

Kikherneistä valmistettuja kasvispihvejä.

LINSSI-PINAATTI-KOOKOSKEITTO

Hieman erilainen versio perinteisestä pinaattikeitosta.


Siinäpä olisi ensimmäiset reseptivinkit, ja eikun ostoslistan kirjoittamisen pariin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2023 suosituin liikkuvuushaaste

Miten siellä sujuu viime vuoden suosituin liikkuvuushaaste?