tiistai 17. tammikuuta 2023

Vahvempi Sinä vuonna 2023Uusi vuosi ja uudet kujeet, kuten on tapana sanoa. Tammikuu on yleinen ajankohta, jolloin mietitään mahdollisia uudenvuodenlupauksia sekä pohdiskellaan tavoitteita tulevalle vuodelle.

Ja onhan se totta, että vuoden vaihtumisessa on jotain joka kannustaa omalla tavallaan kohti "uutta alkua". Ehkäpä sinullakin on tulevalle vuodelle tavoitteita, jotka toivot saavuttavasi.

Olipa tavoitteesi iso tai pieni, haluaisin sinun käyttävän hetken aikaa ja antaa mielikuvituksesi hyrrätä kunnolla, kun mietit miltä vahvempi sinä näyttää vuonna 2023?


Onko #vahvempisinä


liikkuvampi?

Parantuneen liikkuvuuden myötä arkiaskareet sujuvat helposti, kun liikkeet eivät tyssää mahdollisiin liikkuvuusrajoituksiin. Harjoitellessa lisääntyneen liikkuvuuden ansiosta liiketekniikat paranevat.


voimakkaampi?


Omien ennätysten rikkomien salilla antaa onnistumisen tunteita sekä lisämotivaatiota harjoitteluun. Sen lisäksi, että parantuneet voimatasot näkyvät positiivisesti suorituskyvyssä, voimaharjoittelun avulla saadaan positiivisia vaikutuksia myös tuki- ja liikuntaelimistön kuntoon kuin myös terveyteemme.


vahvempi ja energisempi arjen hulinassa?


Huomioimalla elämän kokonaisrasituksen ja löytämällä itselle sopivat keinot palautumiseen auttaa kohtaamaan arjen haasteet ja hulinat energisenä.


jumittomampi?

Säännöllisesti tehdyn omatoimisen kehonhuollon avulla sekä oman kehon "heikkojen lenkkien" kartoittamisella on mahdollista sanoa hyvästi jumeille, jotka kiusaavat meitä arjessamme.


Kommentoi alas mitä vahvempi sinä vuonna 2023 sinulle merkitsee 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2023 suosituin liikkuvuushaaste

Miten siellä sujuu viime vuoden suosituin liikkuvuushaaste?