torstai 12. tammikuuta 2023

Kun kuntosaliharjoittelu alkoi maistua puulta... Tarina kuinka siirryin toiminnallisen harjoittelun pariin

On vuosi 2014 ja olen kuntosalilla, mutta laitteesta toiseen siirtyminen alkaa tuntua puulta.

Siirryn salin perällä olevaan harjoittelutilaan ja löydän nurkasta kansion, joka on täynnä erilaisia treenejä, joissa käytetään mm. omaa kehonpainoa, tankoa, käsipainoja, renkaita ja kuntopalloja. Ei laitteen laitetta.

Tutkailtuani hetken treenejä valitsen yhden ja alan töihin. Treenin jälkeen fiilis on loistava ja kipinä harjoitteluun on jälleen syttynyt.

Tämä on lyhykäisyydessään oma tarinan siitä kuinka päädyin toiminnallisen harjoittelun pariin. 🤩

Omat treenit ovat jo vuosien ajan menneet toiminnallisen harjoittelun merkeissä, ja toki tämä harjoittelumuoto näkyy vahvasti myös omissa pt-valmennuksissa.

Hyvinkäällä asuessani oli mahtava fiilis, kun asiakkaat huomasivat yhteisen treenin jälkeen, ettei salin perällä oleva toiminnallinen tila olekaan niin pelottava mörkö kuin ovelta katsoessa voisi olettaa, vaan että jokaisella kuntotasolla oleva pystyy siellä halutessaan treenaamaan ja nauttimaan liikunnasta 👏

Tiesitkö, että..


The American College of Sports Medicine on julkaissut yli 15 vuoden ajan liikunta-alan trendejä? Lista julkaistiin myös tänä vuonna, ja toiminnallinen harjoittelu sijoittui vuoden 2023 trendeistä sijalle 5.


Onko toiminnallinen harjoittelu sinulle tuttua vai jotain mitä haluaisit kokeilla?
Monipuolisen toiminnallisen harjoittelun pariin pääset allekirjoittaneen ohjaamana:

tiistaisin klo 17.10-18.05 @ Huippu Center

sekä

keskiviikkoisin klo 17-18 @ Forever Kolmisoppi


Pst. pikkulinnut kertovat, että helmi-maaliskuun aikana olisi tiedossa myös toiminnalliseen harjoitteluun pohjautuva pienryhmävalmennus 💪😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2023 suosituin liikkuvuushaaste

Miten siellä sujuu viime vuoden suosituin liikkuvuushaaste?