perjantai 3. helmikuuta 2017

Päivän treeni kahvakuulan kanssaTeimme seuraavan treenin keskiviikon tunnilla. Tarkoituksena on tehdä joka toinen alkava minuutti allaolevat liikkeet, mitä nopeammin liikkeet saa suoritettua, sitä pidemmän lepoajan saat. Menimme kaksi ensimmäistä kierrosta alkuperäisillä toistomäärillä eli 3,6 ja 9. Lähdimme hakemaan lisäähaastetta lisäämällä kolmannella kierroksella yhden toiston lisää jokaiseen liikkeeseen, ja jatkoimme näin seitsemän kierroksen ajan, jolloin burpeita tehtiin 8, etukyykkyä pystypunnerruksen kanssa 11 ja etuheilautusta 14. Viimeisillä kierroksilla palautumisaikaa keskimäärin alle 30 sekuntia, joten kovin pitkään happea ei ennättänyt vetää.

E2M

3 x burpee (halutessaan hyppy kahvakuulan yli burpeen jälkeen)
6 x etukyykky ja pystypunnerrus kahvakuulalla
9 x etuheilautus kahvakuulalla

Voit hyvin soveltaa treenin omaan kuntotasoosi nähden, jos olet aloittelija pysyttele alkuperäisessä suunnitelmassa ja mikäli haluat haastaa itseäsi lisää jokaiselle kierroksella yhdet toistot lisää ja katso kuinka pitkälle sinä pääset :)

Energistä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätätkö matkasi kesken rengasrikon takia?

Tavoitteet ja matka, jonka kuljemme päästäksemme lähtöpisteestä maaliin eli tavoitteeseemme, ei ole aina ruusuilla tanssimista 🌹💃 Matkan v...