maanantai 30. tammikuuta 2017

Mitä luen tällä hetkellä & kurkumalatte resepti

Olen pienestä pitäen tykännyt lukemisesta, ja kirjoja tuli nuoruudessa kahlattua läpi todella paljon - yksi kirja kun loppui niin toinen oli jo menossa. Nyt vanhempana kaunokirjallisuuden lukeminen on valitettavasti vähentynyt, mutta lukeminen ei kuitenkaan ole jäänyt täysin. Kaunokirjojen sijaan kirjastosta tulee raahattua aika ajoin enemmän tai vähemmän tietokirjallisuutta ja oman kirjahyllyn hyllyt ovat täynnä kirjoja, jotka odottavat tarkempaa tutustumista.
Tällä hetkellä menossa on Marja Ruutin Terve maksa - avain hyvinvointiin-kirja. Vielä on joitakin sivuja lukematta, mutta tähän asti kirja on tarjonnut paljon avartavaa tietoutta maksasta, sen toiminnasta sekä asioista, jotka vaikuttavat maksaan niin hyvässä kuin pahassa. Vaikken kirjaa ole vielä kannesta kanteen lukenutkaan, voin suositella sitä lämmöllä kaikille, joita aihe kiinnostaa edes vähäsen. 
1. Lämmitä kauramaito kattilassa lämpimäksi. Halutessasi voit käyttää myös jotain muuta erikoismaitoa kuten kookosta tai riisiä.
2. Mittaa mausteet kattilaan ja sekoita hyvin. (Voit käyttää myös blenderiä).
3. Lisää haluamaasi makeutusainetta, kuten hunaja, steviaa, vaahterasiirappia, kunnes maku on mieluinen. Itse käytin makeutukseen noin 1 tl riisisiirappia.

Energistä viikko kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liikevinkki: Kohotettu kyyhkysasento vinopenkissä

Pääsetkö korokkeella tehtävään kyyhkysvenytykseen ongelmitta, vai kiristääkö lantion seutu? Kyyhkysvenytys on yksi suosikeistani ja tämä joo...