tiistai 2. heinäkuuta 2024

Rentouta alaselkäsi tällä 8 minuutin kehonhuoltovideolla

 



Tuntuuko alaselkä kireältä tai jäykältä? Uusin Youtube-video on täydellinen ratkaisu juuri tähän tarpeeseen! Lempeää liikettä alaselälle-sarjan uusin video: Rentouttava kehonhuolto tarjoaa kahdeksan minuuttia dynaamisia rentouttavia (väli)liikkeitä sekä muutaman pidempikestoisen venytyksen, joiden avulla pystyt vapauttamaan alaselkääsi jännityksistä.


Videossa ei ole ääniohjausta, joten pääset rentoutumaan rauhallisen taustamusiikin tuudittamana. Kuulet äänimerkin aina kun liike on vaihtumassa. Jos alaselkäsi on tällä hetkellä kipeä, tee liikkeitä tunnustellen ja vain sellaisella liikeradalla, joka ei aiheuta kipua.

Ota kahdeksan minuuttia aikaa itsellesi ja kokeile tätä rentouttavaa kehonhuoltovideota. Tunnet olosi paremmaksi ja alaselkäsi kiittää sinua. 💙


Jaa kokemuksesi kommenteissa ja tilaa kanava saadaksesi lisää hyödyllisiä videoita kehonhuoltoon liittyen. Nähdään videolla!



Voit katsoa videon myös täältätäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisi liikkuvuusliikettä, jotka herättelevät kehosi tulevaa treeniä varten

 Tuntuuko kroppa jäykältä? Tai kaipaatko inspiraatiota alkulämmittelyysi?  Uudessa Youtube-videossa jaan teille viime kevään pienryhmässä kä...