tiistai 4. tammikuuta 2022

Vuoden 2021 TOP 5 postaukset

 Vuosi on vaihtunut ja on aika koota taas viime vuoden viisi suosituinta postausta. Mutta ennen näiden viiden paljastamista, haluaisin kysyä sinulta, kuinka minä voisin auttaa sinua tänä vuonna jotta pystyisit huolehtimaan hyvinvoinnistasi sekä saisit enemmän irti liikuntaharrastuksista tai omasta lajistasi? Kuulisin mielelläni mikäli sinulla on esittää toiveaiheita niin blogipostauksiin, treenivinkkeihin kuin myös treenivideoihin liittyen :)VUODEN 2021 TOP 5 POSTAUSTA


1. Mikä aiheuttaa puolieroja kehoon?

Suosituin blogiteksti käsitteli kehossa olevia puolieroja sekä syitä, jotka voivat edesauttaa puolierojen muodostumista kehoon. Tekstissä käsiteltiin myös sitä kuinka puolierot vaikuttavat kehoosi.

2. Kolme vinkkiä puolierojen selättämiseen

Seuraavaksi suosituin kirjoituksessa annettiin kolme vinkkiä, joiden avulla kehon mahdollisia puolieroja voidaan selättää.

3. Neljä liikettä ylävartalolle

Kolmanneksi suosituin postaus antoi vinkkejä kuinka voit saada ylävartalolle liikettä.

4. Joulukalenterin ensimmäinen luukku

Joulukuussa avattiin taas jo perinteeksi muodostuneen joulukalenterin ensimmäinen luukku.

5. Maailman paras venytys eli WGS

WGS-venytystä sanotaan maailman parhaaksi venytykseksi, ja tässä postauksessa perehdyttiin hieman pintaa syvemmälle tästä moniulotteisesta venytyksestä.2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vuoden alussa on aina mukava kerätä yhteen viime vuoden tuotoksia sekä katsoa mikä tai mitkä aiheet ovat lukijoita kiinnostaneet eniten :)

   Poista

Liikevinkki: Kohotettu kyyhkysasento vinopenkissä

Pääsetkö korokkeella tehtävään kyyhkysvenytykseen ongelmitta, vai kiristääkö lantion seutu? Kyyhkysvenytys on yksi suosikeistani ja tämä joo...