keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Lisää energiaa syksyyn pienryhmävalmennuksen avulla

Kuva: täältä.

Kaipaatko lisäpuhtia tulevaan syksyyn? Jäikö liikunta kesällä vähemmälle ja nyt vanhasta rytmistä kiinni pääseminen on haastavaa? Haluatko löytää liikunnan ilon ja päästä kokeilemaan eri liikuntamuotoja? Oletko kyllästynyt pikadieetteihin ja haluat oikeasti pysyviä elämäntapamuutoksia? Mikäli vastasit johonkin kysymykseen myönteisesti, jatka lukemista, sillä tämä valmennus on juuri Sinulle!

Syyskuussa pyörähtää käyntiin jo kolmannen kerran pienryhmävalmennus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään liikunnan ilon, opastaa pysyviin elämäntapamuutoksiin, jotka optimoivat hyvinvointiasi sekä tukea sinua matkallasi kohti omia tavoitteitasi.
Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät ryhmäliikunnan ja yksilövalmennuksen parhaat puolet. Kannustavan ja ammattitaitoisen valmentajan sekä ryhmän vertaistuen avulla siivität itsesi yhä parempiin suorituksiin valmennuksen aikana. Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, sinut kohdataan aina yksilönä ja saat henkilökohtaista ohjeistusta niin omien tavoitteittesi kuin haasteittesi kanssa.Valmennus sopii sinulle, jos...
- kaipaat enemmän energiaa ja vireyttä arkeesi
- haluat nostattaa kuntoasi
- tahdot päästä eroon ylimääräisistä kiloista
- kannatat pysyviä elämäntapamuutoksia pikadieettien sijaan
- haluat nauttia liikunnan ilosta ryhmän ja valmentajan tukemana

Mitä valmennus sisältää?
Valmennuksen kesto on 10 viikkoa ja se pitää sisällään 10 yhteistä tapaamista, joilla jokaisella on oma eri teemansa. Teemaviikkojen avulla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja parhaimmassa tapauksessa löydät itsellesi uuden ja kiinnostavan tavan treenata!
Harjoittelun lisäksi pureudumme ravintopuoleen viikoittaisilla tehtävillä, jotka auttavat sinua muuttamaan nykyistä ruokavaliotasi ravinnerikkaammaksi ja tavoitteitasi tukevaksi yksi asia kerrallaan. Pienten  kertamuutosten avulla saat tehtyä pysyviä elämäntapamuutoksia, joiden ylläpito valmennuksen jälkeenkin on helpompaa.

Yhteisten tapaamisten lisäksi saat omatoimisesti suoritettavan lihaskunto-ohjelman, josta löydät niin
helpomman ohjelman vasta-alkajille kuin myös haastavamman version kokeneemmille treenaajille.
Ohjelman liikkeet tullaan käymään yhdessä läpi, mikä takaa oikean tekniikan löytymisen liikkeisiin.
Aloitamme valmennuksen kuntotesteille, joiden avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi valmennuksen
aikana. Kuntotestit testaavat monipuolisesti liikkuvuuttasi, lihaskuntoasi sekä kestävyyskuntoasi, ja saat näin ollen arvokasta tietoa kehosi mahdollisista puolieroista, heikoista lenkeistä sekä tietysti vahvuuksistasi.

Valmennuksessa saat itsellesi
* monipuoliset kuntotestit valmennuksen alussa ja lopussa
* omatoimisesti suoritettavan lihaskunto-ohjelman eri vaatimusasteikolla sekä ohjeistusta muuhun
liikkumiseen
* 10 yhteistä tapaamista, joista jokaisella on oma teemansa
* viikkokohtaiset ravintohaasteet, joiden avulla muutat ruokavaliosi terveellisemmäksi ja energiaa antavaksi ilman kaloreiden laskemista
* Oma Facebook-ryhmä kysymyksille, onnistumisten jakamiselle yms.

Ajankohta: tiistai, 25.9.-27.11.2018
Paikkana: FitKunto Hyvinkää*
Kellonaika: 18:00-19:00

Hinta 149 € (mahdollisuus maksaa kolmessa erässä)
* Sinun ei tarvitse olla FitKunnon jäsen liittyäksesi valmennukseen.

Aikaisemmin pienryhmävalmennukseen osallistuneet suosittelevat valmennusta 4,7/5 -pisteytyksellä.Ota askel lähemmäksi energisempää sinua ja ilmottadu mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Ira Heinonen
ira.heinonen@hyvakunto.com
040 8365 446

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

3. Lonkankoukistajan venytys rullalla

Kokeile tätä rullan kanssa tehtävää liikettä seuraavan kerran, kun haluat avata lonkankoukistajia. Vinkit - aseta rulla lantion alle, ei...