maanantai 30. lokakuuta 2017

Hyvinvointi-ilta Hyvinkäällä to 2.11

Olen kovasti innoissani tämän viikon torstaista, pidämme silloin yhteistyökumppanini ECOS Natural Beauty Shopin kanssa hyvinvointi-illan Hyvinkäällä ECOS:n tiloissa. Tulen itse pitämään lyhyen luennon ravinnosta ja sen vaikutuksesta ihoomme ja yleiseen hyvinvointiimme. Annan luennon aikana myös vinkkejä siitä, kuinka voit määritellä omalle kehollesi sopivan polttoaineen (eli oikeanlaisen ravinnon). Illan aikana on tarjolla myös pientä naposteltavaa, erikoistarjouksia sekä luennon jälkeen voit esittää omia kysymyksiäsi koskien hyvinvointiin, liikuntaan tai ravitsemukseen.

Tutustu tapahtumaan täältä

Illan aikana osallistujille on tiedossa erikoistarjouksia, joista esittelen omani nyt.

Hieronnat ovat illan aikana -20% tarjouksessa. Tämä tarjous koskee 3 x 45 min hierontapakettia sekä yhden kerran 45 min hierontaa. Illan aikana voit napata hierontapaketin joko itsellesi tai myös lahjaksi, mahtava lahjaidea lähestyvään isänpäivään!

Iltaan osallistujat saavat ilmaiset kuntotestit, joiden avulla saat lisätietoa kehosi nykyisestä kunnosta niin lihaskunnon kuin liikkuvuuden merkeissä. Testien liikkeet paljastavat kehosi heikot lenkit, jotka voivat jossain vaiheessa johtaa loukkaantumiseen.

Illan aikan myös valmennuspalvelut ovat -10% alennuksessa.Muutamia paikkoja on vielä vapaana, joten nyt kannattaa ilmoittautua ja varmistaa oma paikkansa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2023 suosituin liikkuvuushaaste

Miten siellä sujuu viime vuoden suosituin liikkuvuushaaste?