perjantai 1. syyskuuta 2017

Vanoffee quinoapuuro



Tuunaa aamupuurosi tuoreilla vadelmilla ja toffeekastikkeella.

Monelle banoffee on varmasti tuttu jälkiruoka; banaania, kermaa ja toffeeta. Kokeilimme tällä viikolla tuunata aamupuuroamme hieman tähän suuntaan, mutta vaihdoimme banaanin tilalle tuoreita vadelmia. Yleensä pärjään pelkällä puurolla todella huonosti, mutta quinoa teki puurosta sen verran tuhtia, että jaksoin paahtaa monta tuntia ilman nälän tunnetta. Suosittelen lämmöllä :)

Tarvitset
1 annos aamupuuroa (itse tein uunissa quinoasta ja kaurasta)

Kastike (riittää 4 annokseen)
5 taatelia
3-4 rkl kuumaa vettä
1 keskikokoinen banaani
2 rkl kookosöljyä (sulana)
ripaus puhdistamatonta merisuolaa

Tarjoiluun
tuoreita vadelmia
pähkinöitä
kastiketta

Laita taatelit ja kuuma vesi astiaan, ja anna taateleiden seistä hetken aikaa vedessä.
Aja sauvasekoittimella taatelit sileäksi tahnaksi.
Lisää loput aineet joukkoon, soseuta ja tarkasta maku.

Annostele puuro lautaselle, sekoita sekaan 1-2 rkl kastiketta.
Kaada puuron päälle hieman kastiketta ja ripottele pinnalle vadelmat ja pähkinät.

Nauti herkullisesta aamiaisesta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kansainvälinen suklaapäivä

 Tiesitkö, että tänään vietetään kansainvälistä suklaapäivää? Tämän herkullisen päivän kunniaksi ajattelin jakaa muutamia vanhoja reseptejä....