tiistai 16. lokakuuta 2018

Torju syysflunssa II

Ensimmäisessä osassa perehdyttiin perinteiseen luottocombooni: sitruunasta, inkivääristä ja hunajasta valmistettun juomaan. Tänään haluan esitellä teille toisen tehokkaan yksilön syysflunssan torjumisessa.
Sinkki 
Tarvitsemme immuunijärjestelmäämme taistelemaan bakteereja ja viruksia vastaan sekä ylläpitämään vastuskykyämme.  Sinkin avulla immuunijärjestelmämme pystyy kehittämään valkosoluja sekä vaikuttamaan valkosolujen toimintaan sekä erilaistumiseen.

Helsingin yliopisto teki vuoden 2017 keväällä tutkimuksen, jossa keskityttiin tutkimaan imeskeltävien sinkkitablettien vaikutusta flunssan hoidossa. Tutkimuksessa todettiin sinkkiasetaatin imeytyvän kaikista parhaiten, minkä seurauksena flunssan hoidossa juuri sinkkiasetaatti on tehokkain vaihtoehto.

Tutustuin itse sinkkiasetaattiin alkuvuodesta ensimmäistä kertaa, ja totesin sen tehokkuuden jo silloin. Alkavan flunssan oireet helpottivat vuorokauden sisällä aloitettuani sinkkien nauttimisen. Sinkin käyttö tulee aloittaa heti flunssaoireiden ilmestyessä. Normaaliannostu on yleensä yksi tabletti päivässä, mutta kuuriluontoisesti tabletin vahvuudesta riippuen päivässä voi napsia jopa kahdeksan tablettia.

Olen itse syönyt kuurien jälkeen aina yhden tabletin päivässä ja tarvittaessa ottanut silloin tällöin päivän aikana 2-3 tablettia. Sinkillä on myös positiivisia vaikutuksia ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa, ja olen huomannut myös tehokkuuden ikävien aftojen hoidossa.

Onko sinkkiasetaatti sinulle jo tuttu? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kehonhuoltoharjoitus - Matka kohti liikkuvuusflowta

Tässä kehonhuoltoharjoituksessa aloitamme kolmella yksittäisellä liikkeellä, joista muodostuu videon lopussa mukavasti eteenpäin soljuva lii...