keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Maailman selkäpäivä

Tällä viikolla vietetään selkäviikkoa ja tänään on maailman selkäpäivä. Selkäviikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta selän hyvinvoinnista ja eri selkäjärjestöt järjestävät erilaisia tapahtumia viikon aikana.

Selkäkivut ovat yksi yleisimmistä tuki-ja liikuntaelinsairauksista, ja jopa joka kolmannella aikuisella on elämänsä aikana jonkinasteisia selkäongelmia. Olen itsekin kamppailut selkäkipujen kanssa: 9 vuotta sitten minulta löydettiin pitkien tutkimusten jälkeen välilevynpullistuma lannerangasta. Olin jo ennen tuota löydöstä taistellut selän kanssa pidemmän aikaa, mutta varsinainen pysähtyminen tapahtui tuon löydöksen jälkeen. Ongelmat selän kanssa ovat opettaneet vuosien aikana paljon, ja samalla ne ovat muokanneet myös omaa valmennusfilosiaani.

Selkäpäivän kunniaksi voit ladata itsellesi tekemäni selän hoito-oppaan, josta löydät suosikki liikkeeni niin kehonhuoltoon kuin myös tukilihasten vahvistamiseen. Lataa opas täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Boostia kevääseen pienryhmästä 🔥

  Kevät Boost-pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat.. ✅ kehittää kuntoasi toiminnallisella treenillä ✅ nauttia monipuolises...